Nieuws Kempen SD steekt bruidswinkel in nieuw kleedje

SD steekt bruidswinkel in nieuw kleedje

SD steekt bruidswinkel in nieuw kleedje

Sd interieurSD Schrijnwerkerij & Interieurbouw uit Herentals heeft de voorbije weken een huzarenstuk gerealiseerd. In exact veertig dagen tijd werd E&R Wedding And Fashion in Beverlo compleet verbouwd en uitgebreid. De opdracht verliep via Architectenbureau Sarah Theeuws.

E&R Wedding And Fashion koos voor hun uitbreiding van 400m² voor een strakke look met een ‘touch of gold’ en een parketvloer voor een huiselijk gevoel. Belangrijk was ook dat de verlichting de stylistes de mogelijkheid geeft om de bruid letterlijk in de spotlights te plaatsen.

SD realiseerde de complete verbouwing. “De eerste dag na de bouwvakantie stonden we hier al met enkele teams om snel te starten met het uitbreken van muren en alle bestaande leidingen”, vertelt Jef Dens, die de operationele leiding binnen SD voor zich neemt. “De ruimte moest worden omgebouwd van A tot Z. Hierdoor stonden we dan ook elke dag met zeven mensen ter beschikking zodat de deadline niet zou worden overschreden.”

Strikte planning
Het Herentalse bedrijf plaatste ramen en deuren, technieken, bouwde gyproc wanden en plafonds, plaatste rustieke parketvloer, op maat gemaakte kasten en hangers voor trouwjurken, enz. “Door de zeer korte uitvoeringstermijn was een strikte planning noodzakelijk”, aldus Jef Dens. “Onze troef was een goede samenwerking met bouwheer, architect en onze onderaannemers. Voor ons bedrijf is dit een belangrijk project. We groeien sterk in de sector van de totaalinrichtingen.”

Vanavond vindt de feestelijke opening van de nieuwe bruidsafdeling plaats gevolgd door een opendeur op  9 en 10 oktober.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer