Nieuws Kempen Securitas wil via jobdagen 50 vacatures invullen

Securitas wil via jobdagen 50 vacatures invullen

Securitas wil via jobdagen 50 vacatures invullen

securitasBeveiligingsfirma Securitas wil op korte termijn vijftig vacatures invullen voor bewakingsagenten: dertig in de regio Antwerpen-Limburg en twintig in het Diamantkwartier in Antwerpen. Het organiseert daarvoor een jobdagen op woensdag 6 mei in Geel en vrijdag 8 mei in Antwerpen.

“We zijn voortdurend op zoek naar agenten met heel uiteenlopende profielen”, meldt Herman Vandenbossche, marketing- en communicatiemanager van Securitas. “Jaarlijks werven we in België een 800-tal mensen aan, dit om mensen te vervangen die de firma verlaten en deels om extra vacatures in te vullen.” Securitas België heeft behoorlijk wat oudere werknemers op de loonlijst – een bewuste keuze omdat die over de nodige maturiteit en alertheid beschikken – maar dat betekent ook dat die mensen sneller moeten worden vervangen. “De vacatures invullen vraagt een permanente inspanning, bijvoorbeeld via het organiseren van jobdagen”, aldus Vandenbossche.

Meertalig
Specifiek tijdens de jobdagen in Geel en Antwerpen gaat het bedrijf op zoek naar bewakingsagenten met een goede talenkennis. Van kandidaten wordt verwacht dat ze goed Nederlands en Frans spreken en bij voorkeur ook een aardig mondje Engels. “Dat is nodig voor het soort klant waar ze worden tewerkgesteld”, zegt Herman Vandenbossche, zonder dat hij om vertrouwensredenen namen van klanten noemt. “Die talenkennis is nodig om hun taken te kunnen uitvoeren maar maakt het minder makkelijk om die profielen te vinden.”

Geïnteresseerden kunnen zich via de website aanmelden. Het bedrijf voert dan een eerste screening door en nodigt vervolgens de geïnteresseerden uit. “Zo’n jobdagen zijn doorgaans een groot succes”, weet de communicatie- en marketingmanager. Het bedrijf stelt in België 5.500 mensen te werk. De vestiging aan de Antwerpseweg in Geel doet dienst om mobiele interventies in de streek uit te voeren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer