Nieuws Kempen Segers Interieur neemt nieuwbouw in gebruik

Segers Interieur neemt nieuwbouw in gebruik

Segers Interieur neemt nieuwbouw in gebruik

Segers InterieurSegers Interieur heeft op de uitgebreide KMO-zone Bempdekens in Retie zijn intrek genomen in een volledig nieuw pand. Twee jaar geleden verhuisde al het atelier. Nu zijn ook de nieuwe showroom en de burelen klaar. De investering bedraagt zo’n 2 miljoen euro.

Plaatsgebrek was de voornaamste reden voor de investering. “Het atelier was vroeger 1.200 vierkante meter, nu is dat 5.000 vierkante meter zonder dat er machines zijn bijgekomen. Dat zegt wellicht al veel”, zegt medezaakvoerder Johnny Segers. Op de nieuwe locatie is ook een ruimere showroom ondergebracht die toont tot wat het bedrijf allemaal in staat is. Segers Interieur specialiseert zich in fijn schrijnwerkerij en produceert alles in eigen atelier: keukens, dressings, badkamermeubels maar ook speciale binnendeuren en parket, enz. “Maatwerk is ons handelsmerk”, aldus Johnny Segers. “Wij beginnen waar anderen stoppen, zeggen we wel eens. Wie niet tevreden is met een gewone klussenier en de standaardkeukens van een grote keten, is welkom bij ons.”

Vijf interieurarchitecten
De onderneming stelt 32 mensen te werk, waarvan acht bedienden. Vijf daarvan zijn interieurarchitecten. Het bedrijf is vooral actief in de Noorderkempen voor zowel professionele als particuliere opdrachtgevers. Het beschikt over een modern machinepark. “In oktober wordt nog een machine vervangen. De oudste is dan vijf jaar oud”, weet de medezaakvoerder.

Twee realisaties van Segers Interieur zijn weerhouden voor het evenement ‘Mijn huis, mijn architect’ in het weekend van 26 en 27 september. “Een hele eer en een bevestiging dat we goed bezig zijn”, besluit Johnny Segers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer