Nieuws Kempen Selexion Geel neemt Lierse sectorgenoot over

Selexion Geel neemt Lierse sectorgenoot over

Selexion Geel neemt Lierse sectorgenoot over

elektromic2Elektromic NV (Selexion Geel) neemt DSW Electro (Willoqué Selexion) uit Lier over. Met de overname brengt Elektromic een Kempische groep tot stand met meer dan 40 werknemers. De samensmelting van alle productkennis binnen de twee organisaties moet leiden tot tal van synergiën, zowel op vlak van productaanbod als dienstverlening.

„Elektromic wil de naam van Willoqué hoog houden en ook in de toekomst dezelfde kwaliteit en service blijven verlenen”, zeggen Koen Michiels en Christine Govaert, beiden general management binnen de Elektromic groepering.

„Organisatorisch verandert er weinig. Alle bestaande medewerkers van DSW blijven gewoon op post. De overname van DSW biedt heel wat opportuniteiten. Zo gebeuren de aankopen in de toekomst gecentraliseerd en wordt het gamma in Geel uitgebreid met witgoed. In Lier is er nog heel wat groeipotentieel in alle afdelingen. Vooral de telecom- en IT-afdeling kan er gebruik maken van de expertise die Geel heeft opgebouwd inzake IP-telefooncentrales, digital signage oplossingen, alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole, tijdsregistratie en branddetectie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.