Nieuws Kempen Sesam Events wil online feestjes nog leuker maken met E-party

Sesam Events wil online feestjes nog leuker maken met E-party

Sesam Events wil online feestjes nog leuker maken met E-party

TONGERLO – Om tegemoet te komen aan de steeds groter wordende nood bij heel veel particulieren én bedrijven, om uit het sociale isolement te treden en toch op een leuke manier online bijeen te komen, lanceert Sesam Events ‘E-Party.be’ een soort van totaalarrangement, dat ervoor zorgt dat iedereen die deelneemt aan een feestje via het scherm, eenzelfde ervaring krijgt.

“Fysiek bij elkaar komen mag dan wel verboden zijn, maar dat betekent helemaal niet dat we het niet leuk en entertainend kunnen maken voor iedereen” aldus initatiefnemer Jan Caers uit Westerlo. E-Party helpt op maat bij de organisatie, zorgt dat iedereen op de hoogte is, alles bij iedereen aan huis wordt geleverd, de eventuele artiesten voor het scherm paraat zijn en dat de online omgeving klaar staat om er een geweldig event van te maken.

“Stel je maar eens voor, dat je nét in deze periode verjaart of met pensioen gaat, en dit niet samen kan vieren. Dat had je je vast en zeker helemaal anders voorgesteld” zegt Jan Caers, zaakvoerder van Sesam Events. Daarom lanceert hij dit initiatief, voor wie niet zelf de tijd, zin of kennis heeft om dit alles te organiseren.

Zelfde hapjes

“Het aanbod gaat heel breed, van een online verjaardagsfeest, kinderfeest of vrijgezellenavond over een E-pero tot een online bedrijfsevent. Want wat is er nu leuker dan er voor te zorgen dat iedereen in dezelfde sfeer zit, dezelfde hapjes heeft en daarbij dan bijvoorbeeld plots een verrassingsoptreden op je scherm komt, of er plots een online team-spel kan gespeeld worden?”

Na ViaConnect is E-Party.be het tweede initiatief dat Jan Caers met Sesam Events op korte termijn op poten zet. “Het is kwestie van creatief uit de hoek te komen om deze crisisperiode, die onze event-branche bijzonder hard heeft geraakt, zo goed mogelijk te doorstaan. Ik ben er van overtuigd dat dit perfect inspeelt op de steeds groter wordende vraag van velen om online op een leuke en originele manier bijeen te komen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Nieuw leven in de discotheek

Eigenaar geeft danstempel een make-over Eigenaar Fred Van Ostaijen vond een geschikte investeerder om Highstraat nieuw leven in te blazen.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.