Nieuws Kempen Sfinx in Turnhout is bronzen pizzabezorger

Sfinx in Turnhout is bronzen pizzabezorger

Sfinx in Turnhout is bronzen pizzabezorger

sfinxPitta/pizza/kebab Sfinx aan de Kwakkelstraat in Turnhout heeft de derde plaats behaald in de BezorgTopper award van JUST-EAT.be voor de provincie Antwerpen. Klanten van de etenbestelwebsite gaven de Turnhoutse eetzaak een 9,3 op 10 voor de bezorging aan huis. In de top-5 van Vlaanderen bekleedt Sfinx de vierde plaats. Pizza Port in Berchem is de algemene winnaar.

Kenneth Wijngaarde, woordvoerder van JUST-EAT.be: “Met de jaarlijkse award BezorgTopper belonen we graag zij die dagelijks streven naar kwaliteit en service, gewaardeerd door hun klanten. Tegelijkertijd willen al onze 750 bezorgrestaurants continu aansporen nog beter te doen.”

Ratings
Op basis van meer dan 50.000 klantenbeoordelingen uit heel België zet JUST-EAT.be voor het derde jaar op rij de beste bezorgrestaurants in de schijnwerpers met de award van BezorgTopper. Om kans te maken op deze nominatie moet het restaurant consequent een uitstekende rating ontvangen op het gebied van kwaliteit, service en bezorging. Een BezorgTopper vereist minstens 25 klantenreviews en een minimumscore van 8,5/10.

JUST EAT is actief in 15 landen verspreid over 4 continenten. Via het online portal zijn meer dan 60.000 bezorgrestaurants aangesloten.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer