Nieuws Kempen Sint-Dimpna Ziekenhuis Geel kiest voor Brandle

Sint-Dimpna Ziekenhuis Geel kiest voor Brandle

Sint-Dimpna Ziekenhuis Geel kiest voor Brandle

Logo ZG kleurHet Sint-Dimpna Ziekenhuis in Geel heeft de creatie van de nieuwe website toevertrouwd aan digital & brand design agency Brandle NV uit Beerse. De gunning is het resultaat van een openbare aanbesteding. “De offerte van Brandle was het meest conform aan de criteria die het Vlaams Patiëntenplatform en het Vlaams Indicatorenproject voorop stellen als noodzakelijk voor ziekenhuiswebsites”, aldus de raad van bestuur van het ziekenhuis. De vooropgestelde lanceerdatum van de nieuwe website is april 2016.

Aantrekkelijke huisstijl
Samen met de website werd ook het bestaande logo hertekend en opgefrist. Voor het nieuwe ontwerp werd het unieke van het bestaande logo gerespecteerd, met toch de nodige accentverschuivingen voor vorm en kleur. Het vernieuwde logo biedt zo meer mogelijkheden om er een aantrekkelijke huisstijl mee te creëren. Een huisstijl die overigens nodig is voor het uitwerken van de nieuwe website.

Daarnaast lopen de werkzaamheden aan de vernieuwde F-vleugel van het Sint-Dimpna Ziekenhuis ten einde. De vleugel biedt plaats aan de Collectieve Autodialyse afdeling (in samenwerking met het AZ Turnhout), consultatieruimtes cardiologie, het slaaplabo, het oncologisch daghospitaal, drie bijzondere kamers materniteit en steriele kamers voor oncologiepatiënten. Op enkele afdelingen zijn de werken nog in volle gang. Het ziekenhuis plant een opendeur zodra alle werkzaamheden zijn afgerond.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer