Slagerij Buermans Foto: Slagerij Buermans

Slagerij Buermans begint aan een nieuw hoofdstuk

Na wekenlang wachten heeft Slagerij Buermans uit Herselt de deuren kunnen openen van de vernieuwde winkel. Tijdens de totaalrenovatie nam de slagerij haar intrek in een pop-up winkel naast de deur.

Slagerij Buermans uit Herselt is opnieuw geopend. De bestaande winkel was een aantal weken noodgedwongen dicht voor een pittige totaalrenovatie. Van 10 februari tot en met 19 februari was de winkel volledig gesloten voor de afbraakwerken. Op dinsdag 20 februari openden Robin Buermans en zijn echtgenote Anke een pop-up winkel in het vroegere ‘Hofke’, vlak naast de deur.

“We openden deze kleine pop-up shop om de verbouwingswerken te overbruggen”, meldt Anke Van Bauwel. “Zo konden onze klanten toch nog steeds bij ons terecht, al was het tijdelijk met een beperkt aanbod en heel wat minder ruimte om te werken. Maar moeilijk ging ook en nu kunnen we echt aan een nieuw hoofdstuk beginnen.”

Na de totaalrenovatie is de winkel heel wat groter dan voordien en in het atelier achteraan werden er werkruimtes bijgebouwd.