Nieuws Kempen Slagerij Peeters-Govers geopend in Turnhout

Slagerij Peeters-Govers geopend in Turnhout

foto: Dominic Depreeuw

Slagerij Peeters-Govers geopend in Turnhout

TURNHOUT – De Turnova site in Turnhout heeft er weer een aanwinst bij. Peeters Govers opende er een slagerswinkel. Die moet het begin inluiden van meer dergelijke winkels volgens hetzelfde concept.

De naam Peeters-Govers is terug op de consumentenmarkt. Nadat de supermarkten van de groep waren opgegaan in Ahold Delhaize en er ook met de mobiele winkels was gestopt, bestond de naam Peeters-Govers alleen nog als franchisenemer in België voor Albert Heijn supermarkten.

Nu is Peeters-Govers er ook weer in de retail, meebepaald in de vleeswaren, want op het Brepolsplein is er voortaan slagerij Peeters-Govers.

“Wat we hier aanbieden, is puur vlees en bereidingen die we allemaal zelf produceren” licht Jan Peeters toe van Peeters-Govers. “Er zijn ook geen kleurstoffen of bewaarmiddelen in verwerkt. De prijzen zijn in lijn met andere slagerswinkels, maar ik durf te zeggen dan onze chefs toch heel wat lekkere salades en bereide gerechten weten aan te bieden.”

De nieuwe winkel kon tijdens de openingsdag alvast rekenen op heel wat belangstelling bij de Turnhoutenaren. “Klanten die vroeger kwamen naar de slagersafdeling in onze supermarkt in de Korte Gasthuisstraat, zullen wel wat vertrouwde gezichten achter de toog terugzien”, weet Jan Peeters.

Peeters-Govers is vast van plan om het niet bij deze ene winkel te laten. “We willen hier het concept op punt stellen om het dan uit te rollen naar andere locaties in Vlaanderen”, luidt het.

foto: Dominic Depreeuw

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer