Nieuws Kempen Slechts drie faillissementen

Slechts drie faillissementen

Slechts drie faillissementen

Justitia11-300x226In tegenstelling tot vorige week, toen de handelsrechtbank in Turnhout maar liefst vijftien falingen uitsprak, blijft het aantal deze week beperkt tot drie.

De schrijnwerkerij Garagepoortspecialist bvba, Prinsenlaan 39 in Weelde, werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curator: Veerle Verhaegen.

Nog in Weelde is Gerba België nv failliet op bekentenis. Het bedrijf was gevestigd aan Geeneinde 8 en legde zich toe op de in- en verkoop van schoenen en aanverwante artikelen. Curator: Veerle Verhaegen.

Peter Wuyts runde aan de Patersstraat 80 in Turnhout een groot- en kleinhandel in producten voor interieurinrichting. De rechter verklaarde hem failliet na dagvaarding. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Bij geen enkele ondernemingen waren nog mensen in dienst.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer