Nieuws Kempen Sluit je zomer af met een rondrit in je BMW of MINI

Sluit je zomer af met een rondrit in je BMW of MINI

Sluit je zomer af met een rondrit in je BMW of MINI

Ruil jij dit jaar die verre bestemming in voor een vakantie in eigen land? Sluit je zomer dan in stijl af dankzij G&A Motors uit Turnhout. “Voor alle BMW- en MINI-liefhebbers uit de regio organiseren wij een rondrit op zondag 30 augustus. Met hapjes, drankjes, een bedrijfsbezoek, golfinitiatie én een zomerbar belooft het alvast een beleving van jewelste te worden”, vertelt marketingcoördinator Julie Kenis.

Julie Kenis.

Onder het motto ‘End your summer with G&A Motors’ leer je deze zomer je favoriete automerk nog beter kennen. “We verwelkomen graag iedereen met een BMW of MINI. Tijdens de rondrit doen we tal van leuke tussenstops bij lokale ondernemingen. Voor het vertrek ontvangt elke wagen een goodiebag met onder andere handgel en mondmaskers, zodat de dag in alle veiligheid kan verlopen”, voegt Julie toe.

Corona gooide roet in het eten

Het gloednieuwe initiatief kwam er niet zomaar. “Eerder dit jaar hadden we onze jaarlijkse MINI Friends & Fun tour gepland, maar corona gooide roet in het eten. Ook de lancering van de nieuwe BMW 2-reeks Gran Coupé 2 moest er aan geloven”, vertelt Julie. “Daarom bundelen we onze twee merken dit jaar in één event: een heuse rondrit door de Kempen, met alles erop en eraan. Zo willen we onze klanten bedanken voor het vertrouwen in G&A Motors, ongeacht deze gezondheidscrisis.”

Lokale economie steunen

Voor de rondrit kunnen de gasten rekenen op een stevig ontbijt, en ook op het einde van de dag wordt er feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje. “Voor al dit lekkers werken we samen met lokale handelaars, zoals onder andere bakkerij Goris, zodat we onze eigen economie ten volle steunen. Ook met het exclusief bedrijfsbezoek tijdens de rondrit en de golfinitiatie op de Lilse Golf & Country Club dragen we ons steentje bij”, besluit Julie. “Wij kijken er alvast enorm naar uit om jullie te mogen ontvangen op 30 augustus. Tot dan!”

Inschrijven voor de rondrit kan op www.gamotors.bmw.be.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.