Nieuws Kempen Smaakmakers in Olen wordt online cateraar

Smaakmakers in Olen wordt online cateraar

Smaakmakers in Olen wordt online cateraar

Op zaterdag 27 november is de fysieke winkel van culinaire slagerij Smaakmakers voor de laatste keer geopend. Na deze datum kunnen klanten enkel nog via de webwinkel www.smaakmakers.eu of via mail of telefoon bestellen. Bestellingen kunnen nog steeds opgehaald worden op het vertrouwde adres aan de Kapellekensstraat.

De fysieke winkel mag dan sluiten, online blijft Smaakmakers springlevend. De verschuiving van een fysieke winkel naar online bestellen, is een logische keuze volgens zaakvoerder Jelle Ver Berne: “Klanten kunnen via de webshop vlot en eenvoudig 24 op 24, 7 op 7 mals vlees of schotels op maat bestellen.De klant kiest een geschikt afhaalmoment en hoeft niet aan te schuiven. Toch blijven we persoonlijk contact houden met onze klanten bij de afhaling, omdat we dat enorm belangrijk vinden.”

Vaste waarde in Olen

Vanaf 28 november wordt het aanbod van Smaakmakers specifieker. “Afhankelijk van wat we die dag moeten bereiden voor onze traiteur- en andere services, zullen we telkens bepaalde vleessoorten aanbieden. Die kan je dan dagvers bestellen. De klassieke américain, kip curry, spaghettisaus en beleg zullen echter verdwijnen.”

Deze overgang ziet Smaakmakers als een positieve evolutie. Toch verdwijnt met de fysieke winkel een vaste waarde uit het Olense straatbeeld. In 1982 startte vader Tony Ver Berne hier zijn keurslagerij. Volgens Tony was de sluiting van de fysieke winkel geen gemakkelijke beslissing: “We hebben hier in Olen 39 jaar het beste van onszelf gegeven. Zo hebben we door de jaren heen zeer nauwe banden met onze klanten opgebouwd. We zijn hen dan ook super dankbaar voor hun jarenlange vertrouwen. Zowel voor hen als voor ons wordt het even aanpassen. We hopen alvast veel van onze klanten online terug te zien.”

Le Paige en Tafereel

Zoon Jelle blijft trouw aan de traditie en werkwijze van zijn vader, maar wil het verhaal van Smaakmakers de toekomst in loodsen: “Voor onszelf is dit nieuwe hoofdstuk een win-win situatie. Het creëert de tijd en ruimte die we nodig hebben om onze groeiende traiteurservice en horecazaken Bistro Le Paige en Tafereel in Herentals verder uit te bouwen. Belangrijk om te weten is dat onze voltallige ploeg personeel van de slagerij aan het werk blijft. Zij blijven zich dagelijks inzetten om alle bestellingen tijdig klaar te krijgen zoals mensen dat al jaren van ons gewoon zijn.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.