Nieuws Kempen Smart equality investeerder Nobel PE koopt Econstruct Verheyen BV

Smart equality investeerder Nobel PE koopt Econstruct Verheyen BV

Smart equality investeerder Nobel PE koopt Econstruct Verheyen BV

BEERSE – Houtskeletbouwer Econstruct Verheyen BV komt in handen van Nobel PE, een private investeringsvennootschap van Frank Moyaert en Sébastien Hendrickx. De dagelijkse leiding blijft in handen van Jef Verheyen. Het echtpaar Verheyen-Van Otten behoudt een belangrijke minderheidsparticipatie in de firma.

De overname van Econstruct Verheyen kwam tot stand met de steun van overnamehuis DaVinci Corporate Finance. De overname was nodig om een volgende groeifase van het aannemingsbedrijf, dat gespecialiseerd is in houtskeletbouw in het hogere segment van de particuliere markt, mogelijk te maken.

Gezond bedrijf

Econstruct Verheyen BV is een gezond bedrijf met ervaren medewerkers en een modern productieapparaat. Het kan zelf ambachtelijk produceren in een eigen atelier, wat maatwerk en flexibel schakelen mogelijk maakt. Voor een verdere groei en professionalisering was externe steun evenwel nodig.

Professionalisering

Investeringsvennootschap Nobel PE maakt administratieve en organisatorische ondersteuning voor Jef Verheyen, die de leiding behoudt, mogelijk. De investeerder vervult ook een klankbordfunctie op strategisch vlak. “Econstruct is zo ideaal gepositioneerd om een voortrekkersrol in deze groeiende markt te spelen”, zegt Kris Van Deun, managing partner van DaVinci Corporate Finance.

Kempense investeerders

Nobel PE is in handen van Frank Moyaert en Sébastien Hendrickx. De investeerder focust op rendabele familiebedrijven met een link naar vastgoed in de Kempense bouwsector.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.