Nieuws Kempen SmartPresentations uit Geel geeft opleidingen ‘spreken met impact’

SmartPresentations uit Geel geeft opleidingen ‘spreken met impact’

SmartPresentations uit Geel geeft opleidingen ‘spreken met impact’

GEEL – SmartPresentations plant in december een interactieve dagopleiding over hoe je een presentatie voorbereidt en je spreekangst overwint. SmartPresentations is een PowerPointspecialist met vestigingen in Sint-Martens-Latem en in Geel.

“We maken voor onze klanten het verhaal voor een overtuigende presentatie”, belooft managing partner Harald Dumoulin. “Onze presentatiedesigners maken een professionele PowerPoint, maar daarnaast is het ook belangrijk hoe je de presentatie overbrengt aan het publiek.”

SmartPresentations organiseert daarvoor een opleiding in Geel op 15 december. Daarvoor kan op de website van het bedrijf worden ingeschreven. SmartPresentations kan dergelijke opleiding ook in het bedrijf van de klant zelf geven.

“Iedereen kan een PowerPoint maken”, beseft Harald Dumoulin. “Maar als je mensen wilt overtuigen, als je reputatie ervan afhangt, dan moet je dat overlaten aan experten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.