Nieuws Kempen Snack Djendo verzorgt binnenkort catering voor feestjes vanuit Turnhout

Snack Djendo verzorgt binnenkort catering voor feestjes vanuit Turnhout

Snack Djendo verzorgt binnenkort catering voor feestjes vanuit Turnhout

snack djendo okEllen Proost (22) en Kristof Verdick (29) uit Turnhout starten in februari 2015 met een eigen zaak in bijberoep. Met het franchisingconcept Snack Djendo zorgen zij met een mobiele snackwagen voor snacks, frietjes, hamburgers, pasta, pita, panins’s en zelfs desserts tijdens evenementen, privéfeestjes en bedrijfsfeesten.

“Ik werk al sinds mijn 15 jaar in het weekend bij een bakker, mijn man Kristof is zelf ook altijd ondernemend geweest door bij te gaan werken. We dromen al een tijdje van een eigen zaak en kozen voor het franchiseconcept van Snack Djendo. Die hebben al een filiaal in Diksmuide, De Haan en Wervik. Het concept lijkt ons leuk, we kunnen het combineren met onze job in dienstverband en zo en kijken of ondernemerschap iets voor ons is”, zegt Ellen Proost.

“Ikzelf zal instaan voor de verkoop, en zorg dat de klant krijgt wat hij wil. Kristof staat achter het fornuis of bakplaat. Hij deed daarvoor de nodige ervaring op een cateringbedrijf waar hij jarenlang voor werkte.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Herentals
Geel

7 faillissementen in de regio

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich ook deze dinsdag gebogen over de faillissementen. Op de lijst staan 7 bedrijven die… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer