Nieuws Kempen Snelgroeier Logflow trekt nieuwe CEO aan

Snelgroeier Logflow trekt nieuwe CEO aan

Snelgroeier Logflow trekt nieuwe CEO aan

ZANDHOVEN/LOPPEM – Om de snelle groei en de internationale expansieplannen van Logflow te supporteren besliste de raad van bestuur om Wim Clappaert (52) als CEO aan te stellen. Hij moet de duurzame groei van Logflow ondersteunen en richting geven. Logflow, het bedrijf van Eric Vandenbussche, is als kenniscentrum gespecialiseerd in logistiek advies voor warehousing. Een van de twee vestigingen van het bedrijf is in Zandhoven.

Logflow is een logistiek adviesbureau dat KMO’s en multinationals begeleidt bij het uitvoeren van projecten met focus op warehousing. Dit gaat van strategisch advies tot en met go-live (masterplan).

De nieuwe CEO, Wim Clappaert, studeerde af als burgerlijk ingenieur electromechanica, operations management. Zijn basisopleiding vulde hij aan met opleidingen bedrijfskunde aan de KU Leuven, de University of Delaware en Vlerick. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende managementfuncties in industriële ondernemingen. De eerste 15 jaar daarvan waren bij Deceuninck in Europa en in de Verenigde Staten. Daarna ging hij achtereenvolgens aan de slag bij Unilin en bij Sioen waar hij internationale directiefuncties in operations & supply chain vervulde.

Zijn ervaring bij deze 3 productie georiënteerde multinationals ligt in lijn met de focus van Logflow op logistiek advies aan distributie- en productiebedrijven. Clappaert staat voornamelijk bekend als people manager. Hij zal de duurzame groei van de Logflow organisatie ondersteunen en richting geven.  De internationalisatie van Logflow staat ook prioritair in zijn agenda.

Eric Vandenbussche verdwijnt hierdoor niet uit de organisatie.  De overdracht van de operationele leiding biedt hem de mogelijkheid om zich, als founder – CSO, op de Strategie en Business Development van Logflow te focussen.  Zijn visie en innovatie blijven cruciaal in de strategische uitbouw van Logflow.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.