Nieuws Kempen SodaStream kiest Nooz voor voorstelling nieuw toestel

SodaStream kiest Nooz voor voorstelling nieuw toestel

SodaStream kiest Nooz voor voorstelling nieuw toestel

SodaStreamSodaStream, aanbieder van homemade frisdranken, lanceert een nieuw apparaat op de Belgische markt. Het koos voor wellnesscentrum Nooz in Grobbendonk om dat aan de Belgische pers voor te stellen. Achterliggend idee: zowel wij als Nooz willen de mensen een ‘water experience’ laten beleven.

Het nieuwe toestel luistert naar de naam Crystal en onderscheidt zich van zijn voorganger in zijn vormgeving. Het designapparaat straalt elegantie uit en wordt voortaan geleverd met glazen flessen in plaats van plastic. Het concept is hetzelfde gebleven. Je vult een fles met kraantjeswater, plaatst ze in het toestel, met een druk op de knop wordt er via de bijgeleverde CO2-fles koolzuur in het water gebracht en je vult aan met een siroop naar keuze. Op die manier maak je thuis je eigen frisdrank. Samen met de Crystal lanceert SodaStream drie nieuwe siropen: passievrucht-mango, appel-perzik en lychee-groene thee. Ze zijn vrij van kunstmatige zoet- en kleurstoffen en bewaarmiddelen en bevatten minder suiker dan andere frisdranken. Naar eigen zeggen zijn er al meer dan 400.000 Belgische gezinnen die via SodaStream hun kraantjeswater veranderen in spuitwater.

1,2 miljoen geïnvesteerd
Zaakvoerder Wim Vanacker van Nooz is blij dat de producent voor zijn wellnesscentrum koos om het product in België te lanceren. “We doen eigenlijk niets anders dan arrangementen op maat maken”, vertelt hij. Negen jaar geleden opende de voormalige directeur bij Siemens in Herentals zijn eigen wellnessconcept dat stoelt op privacy en tijdloosheid, en waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Naast Nooz in Grobbendonk zijn er intussen twee bijkomende locaties in Grobbendonk (Forest Lodge en Loft aan het Water) en een Seanooz in Nieuwpoort. “Het laatste anderhalf jaar heb ik 1,2 miljoen geïnvesteerd”, vertelt de zaakvoerder. “Voor de komende maanden bestaat de uitdaging erin om de zaak financieel te consolideren.” Met 9,4 staat Nooz op de reisbeoordelingssite Zoover op nummer 1 voor de provincie Antwerpen en de klanten van Tripadvisor belonen het wellnesscentrum met overnachtingsmogelijkheid met vijf sterren. Vanaf september starten in de Loft aan het Water opnames voor de VTM-reeks Familie.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer