Nieuws Kempen Sonja Kuypers komt mee aan het hoofd van betonbedrijf Ebema

Sonja Kuypers komt mee aan het hoofd van betonbedrijf Ebema

Sonja Kuypers komt mee aan het hoofd van betonbedrijf Ebema

ebemaVanaf 1 januari 2016, het jaar dat het bedrijf zijn 70ste verjaardag viert, wordt de fabrikant van betonproducten voor de bestratingsmarkt Ebema, met vestigingen in Rijkevorsel en Zutendaal, mee geleid door Sonja Kuypers. Zij wordt co-CEO samen met Jan Panis, al een tiental jaar afgevaardigd bestuurder. Kuypers is al 25 jaar commercieel directeur bij Ebema. “Deze stap is genomen in functie van de opvolging van Jan Panis, die met zijn 60 jaar richting de pensioenleeftijd gaat”, zegt Sonja Kuypers.

Als duo zullen ze het directieteam aansturen. Sonja Kuypers zal zich vooral toeleggen op verkoop & marketing, expeditie en personeelsbeleid terwijl Jan zich richt op productie, veiligheid, milieu, kwaliteit en onderhoud. Samen zullen ze het operationele en strategische beleid verder uitstippelen en de toekomst van het bedrijf verzekeren.

Marktpositie uitbouwen
“Het familiebedrijf  Ebema is een prachtige en krachtige onderneming. Het is dan ook van cruciaal belang om onze marktpositie verder uit te bouwen. Net daarom is het opportuun om deze stap te nemen”, aldus CEO Jan Panis.

“Het beleidsplan dat we samen hebben uitgewerkt en dat gedragen wordt door de raad van bestuur, omvat een duidelijk toekomstplan voor de onderneming.  Innovatie, kwaliteit, digitalisering en talentontwikkeling vormen de pijlers van dit strategisch plan. Met ons team van 220 gemotiveerde werknemers zullen we er alles aan doen om deze ambities te realiseren”, zegt Sonja Kuypers.

In de vestiging in Rijkevorsel is een 50-tal mensen werkzaam. Ebema brengt onder de merknaam Stone&Style een uitgebreid gamma voor tuin en terras op de markt. Het bedrijf realiseert een jaaromzet van 39 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer