Nieuws Kempen Sonos-speaker: dé eindejaarshit

Sonos-speaker: dé eindejaarshit

Sonos-speaker: dé eindejaarshit

an helsenWeet je wat dit jaar het relatiegeschenk bij uitstek is? An Helsen van Selexion Helsen NV uit Herentals wel. “De Sonos-speaker”, zegt ze beslist.

“Flex Power Tools, een bedrijf hier vlak in de buurt, heeft pas een eerste lading besteld. Ze geven die aan hun klanten als incentive. Wanneer ze een bepaalde afname doen, krijgen die een Sonos. We verwachten dat we er een 100-tal zullen leveren. Bij nog een andere klant in de buurt, KVL, zijn we de kantoren aan het uitrusten met een 15-tal luidsprekers. De Sonos is de hype van het moment.”

Voor wie niet helemaal mee is met de nieuwste audiotrends: de Sonos-speaker is een losstaande geluidsbox die wordt aangestuurd via je smartphone of tablet. Je downloadt een gratis app en daarmee roep je muziek op via bijvoorbeeld internetradio’s. Via je telefoon of tablet stuur je die draadloos door naar de speaker, die het geluid op zijn beurt tot bij je oren brengt.

“Het succes wordt verklaard door de eenvoud in bediening, het perfecte ontvangst en de grote keuze aan muziek”, aldus nog An Helsen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer