Nieuws Kempen Soudal wint award voor sterk gegroeide export naar Verenigd Koninkrijk

Soudal wint award voor sterk gegroeide export naar Verenigd Koninkrijk

Soudal wint award voor sterk gegroeide export naar Verenigd Koninkrijk

Golden Bridge AwardSoudal heeft de prestigieuze Golden Bridge Trade & Export Award gewonnen. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt door de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel voor uitstekende exportprestaties naar het Verenigd Koninkrijk. De juryleden prezen de indrukwekkende groeicijfers van meer dan 40% in de afgelopen 3 jaar, de sterke integratie in de Britse bouwmarkt en de specifiek ontwikkelde producten voor de Engelse consument. Dit toont respect voor lokale markten en geeft blijk van een langetermijnvisie om alle nodige maatregelen voor een duurzame groei te implementeren.

Initieel begon het Turnhoutse bedrijf zijn export naar het Verenigd Koninkrijk via lokale distributeurs. Drie decennia later heeft Soudal UK een solide en betrouwbare positie uitgebouwd als leverancier aan de Britse bouw en doe-het-zelfindustrie met een eigen lokaal team gevestigd in Tamworth, Birmingham. Soudal richt zich zowel op productinnovatie als op nieuwe marktsegmenten en probeert zo oplossingen te zoeken voor elk probleem. Dit kan enkel worden gerealiseerd met een lokaal team dat specifieke oplossingen en producten kan ontwikkelen voor de lokale markt. Soudal is trots dat het deze erkenning krijgt voor al het harde werk en zal ook de volgende jaren sterk blijven inzetten op productinnovatie en het aanbieden van totale systeemoplossingen op lokaal niveau.

Sterke marktpositie
Dirk Coorevits, managing director van Soudal: “Het Verenigd Koninkrijk is historisch gezien altijd één van onze belangrijkste exportmarkten geweest. We zijn hier nu al 30 jaar actief en hebben gedurende deze tijd een sterke marktpositie kunnen verwerven. We zijn trots deze prestigieuze Golden Bridge Award, die de harde en toegewijde inspanningen van Soudal UK aantonen, in ontvangst te mogen nemen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer