Nieuws Kempen Soudal wordt Fix ALL tijdens Parijs-Nice

Soudal wordt Fix ALL tijdens Parijs-Nice

Soudal wordt Fix ALL tijdens Parijs-Nice

De renners van Lotto Soudal zullen de Franse rittenkoers Parijs-Nice (5 tot 12 maart) in een andere shirt rijden. Hoofdsponsor Soudal uit Turnhout zal er zijn product Fix ALL in de kijker zetten, bedoeld voor lijm- en voegtoepassingen. Ook de kleur van de shirts verandert van rood naar blauw-wit.

Marko Heijl, sponsoring- en pr-manager Soudal: “Een team mag één keer per jaar met een aangepast shirt rijden en net als vorig jaar willen we daar gebruik van maken om Fix ALL in de kijker te plaatsen. Dat is onze polyvalente lijmkit die kan worden gebruikt voor talloze toepassingen. Het product is op de markt in heel wat wielerminnende landen waar Lotto Soudal doorheen het jaar koerst. Uiteraard zal de deelname van onze ploeg aan Parijs-Nice voor de nodige publiciteit zorgen tijdens de uitzendingen, daarnaast voeren we ook een online campagne met onder andere een leuk filmpje. Vorig jaar zette Tim Wellens de kers op de taart met zijn winst in de slotetappe in Nice, we hopen natuurlijk op nieuw sportief succes in de Lotto Fix ALL-outfit.”

Ook aangepaste fietsen
Ridley Bikes, de fietsenleverancier van de ploeg uit Beringen, zorgt voor een aangepast design van de fietsen. Jochim Aerts, CEO Ridley Bikes: “Toen we vernamen dat Lotto Soudal als Lotto Fix ALL Parijs-Nice zou rijden, hebben we niet getwijfeld om een aangepast design te voorzien. Dankzij onze lakkerij in België konden we heel kort op de bal spelen en in zes weken tijd de nieuwe kaders afleveren. We hebben besloten om dit kader als limited edition op de markt te brengen.”

Bij de campagne hoort ook een tof filmpje.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.