Nieuws Kempen Soudal zes jaar hoofdsponsor wielerploeg

Soudal zes jaar hoofdsponsor wielerploeg

Soudal zes jaar hoofdsponsor wielerploeg

soudal lottoSiliconenproducent Soudal uit Turnhout wordt voor zes jaar hoofdsponsor van wielerploeg Lotto-Soudal. Dat is bekendgemaakt tijdens de officiële ploegvoorstelling in het Paterspand in Turnhout. Soudal neemt de plaats in van de vorige cosponsor Belisol.

Het verhaal van Soudal begon in 2013, als tijdelijk partnership tijdens de Ronde van Frankrijk. Afgelopen jaar kreeg het Turnhoutse bedrijf een prominente plaats op de broek van de renners gedurende het hele seizoen. En vanaf 2015 zet het nog een stap naar boven als hoofdsponsor. Soudal tekende meteen voor een project van zes jaar. Uitzonderlijk, maar volgens hen evident.

Tijdens de ploegvoorstelling kon het grote publiek voor het eerst het nieuwe shirt bewonderen. Dat werd op het podium geshowd door Jens Debusschere, Tony Gallopin en André Greipel. Het motto van de ploeg blijft ‘Live Your Dream’.

Nog tijdens de voorstelling werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om een nieuwe partner voor te stellen, Vasco Data Security. Hun merk mydigipass.com neemt de plaats achteraan op de koersbroek in waar eerst de merknaam Soudal stond. Het Belgische Ridley Bikes blijft de teamfietsen leveren.

Het team bestaat in 2015 uit 28 renners en telt met Jurgen Van den Broeck, Stig Broeckx, Sean Debie en Gert Dockx vier Kempenaars in zijn rangen. Ook binnen de ploegleiding is de Kempen goed vertegenwoordigd met Herman Frison, Mario Aerts en Bart Leysen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer