Nieuws Kempen Spar Olen heropent met vernieuwd winkelconcept

Spar Olen heropent met vernieuwd winkelconcept

Spar Olen heropent met vernieuwd winkelconcept

OLEN – Op donderdag 26 september opent de Spar Colruyt Group-winkel van Olen opnieuw de deuren na een grondige opfrissing. De buurtsupermarkt werd ingericht volgens de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels. Uitbater Cihan Gungor nodigt alle klanten en buurtbewoners uit voor de openingsreceptie op woensdag 25 september. Van 18 tot 21 uur is iedereen welkom voor een rondleiding, een drankje en frietjes met stoofvlees.

Van jongs af aan bij Spar

Uitbater Cihan Gungor baatte van 2008 tot 2017 de Spar-winkel in Eindhout uit, samen met zijn vader. In 2017 nam hij de toenmalige Eurospar in Olen over. De zaak in Eindhout liet hij over in de handen van zijn zus en schoonbroer. “Ik ben groot geworden in de winkel van mijn ouders en ken de Spar-formule dus door en door. Het volledige concept past perfect bij mijn persoonlijkheid: elke dag opnieuw klaarstaan voor de klant met een ruim assortiment.” Cihan baat de winkel uit samen met zijn gerante Wendy, die al sinds 2009 aan boord is. “Wendy is evenveel het gezicht van de zaak als ikzelf. Samen hebben we de nodige kennis en ervaring om de winkel te doen draaien!”

De winkeloppervlakte van 750 m² blijft behouden. Spar Olen ligt op de Oevelseweg, vlak bij het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Olen. “Ons cliënteel bestaat grotendeels uit buurtbewoners. Maar we mikken natuurlijk ook op medewerkers van naburige bedrijven en op passanten van de drukke verbindingsweg tussen Geel en Herentals.”

Duurzame technieken

Spar Olen maakt gebruik van de nieuwste energiezuinige bouwtechnieken. Alle koelinstallaties draaien op CO², een veel milieuvriendelijkere methode dan bij klassieke koelinstallaties. De warmte en energie van de koeling wordt gerecupereerd om de winkel mee te verwarmen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer