Nieuws Kempen SPIE Belgium werft 262 medewerkers aan

SPIE Belgium werft 262 medewerkers aan

SPIE Belgium werft 262 medewerkers aan

GEEL, GROBBENDONK – SPIE Belgium is op zoek naar technische profielen en lanceert deze zomer een actie. SPIE heeft veertien vestigingen in België, waaronder Grobbendonk en Geel.

SPIE is Europese marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie. De groep is in België op zoek naar 262 nieuwe medewerkers. “Deze zomer gaan we volop op zoek naar technische profielen zoals ingenieurs, projectleiders, werfleiders, elektriciens en lassers om onze teams op het terrein te versterken”, zegt verantwoordelijke hr-ontwikkeling Annik Vandeputte.

SPIE kreeg al vijftien keer de onderscheiding ‘Top Employer’. Het bedrijf garandeert dat alle functies van onbepaalde duur zijn, ongeacht profiel, leeftijd of opleidingsniveau. “Ook vrouwen zijn zeer welkom, in alle functies en op alle bedrijfsniveaus.”

SPIE bevraagt nieuwe collega’s na honderd dagen altijd, om te weten te komen wat ze vinden van het bedrijf en van de nieuwe baan. “Ze zijn het unaniem eens over het warme onthaal en de goede opvolging. ze appreciëren de grote autonomie, de flexibele werkuren, de kans om dicht bij huis te werken, de vele doorgroeimogelijkheden en de goede sfeer.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.