Nieuws Kempen Sponsors zien in triatlon mogelijkheden voor teambuilding

Sponsors zien in triatlon mogelijkheden voor teambuilding

Sponsors zien in triatlon mogelijkheden voor teambuilding

TURNHOUT – HB Accountants en Kia Turnhout zijn de hoofdsponsors van een nieuwe, recreatieve triatlon die op 25 september plaatsvindt in Turnhout. “De formule leent zich uitstekend als teambuillding-event voor bedrijven”, zegt Bart Huybrechts van HB Accountants.

De HB Accountants Triatlon Turnhout is een initiatief van Triatlonclub TaxanTria. Het wordt een recreatieve triatlon. De onderdelen zijn 400 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. Daarnaast is er ook een kwarttriatlon voor de geoefende atleten.

Om de drempel te verlagen, is er de optie om als trio in te schrijven. Elk lid van het trio kan één onderdeel voor haar of zijn rekening nemen. “Gezien het recreatieve karakter van deze wedstrijd leent de formule zich uitstekend als teambuilding-event”, zegt Bart Huybrechts.

Huybrechts hoopt daarom dat veel bedrijven een team samenstellen om zich te meten met de andere deelnemers. Inschrijven kan via de website www.taxantria.be.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.