Nieuws Kempen Sporta schrapt vijf jobs

Sporta schrapt vijf jobs

Sporta schrapt vijf jobs

sportaOrganisator van jongeren sportkampen Sporta uit Tongerlo ontslaat 5 van zijn 80 werknemers. Dat heeft enerzijds te maken met een dalend aantal jongeren dat een sportkamp boekt en anderzijds met het schrappen van subsidies door de Vlaamse overheid.

Jaren geleden namen tot zo’n 9.000 jongeren deel aan een Sportakamp. Tegenwoordig zijn er dat nog 7.000. Een gevolg van de economische crisis maar ook door de toenemende concurrentie van privéaanbieders die er de voorbije jaren zijn bijgekomen. Daar bovenop komt een verlaging van de subsidies met 300.000 euro. Dat alles lijdt tot het schrappen van vijf jobs in de ondersteunende diensten.

Sporta hoopt met het aanbieden van een kwalitatief programma het tij opnieuw te doen keren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer