Sportcentrum Axion Geel Foto: Stad Geel

Sportcomplex Axion zoekt uitbaters voor horeca- en fitnesszaak

De stad Geel zoekt uitbaters voor de horeca- of fitnesszaak van sportcomplex Axion. Kandidaten kunnen zich melden tot en met 14 april.

Axion krijgt jaarlijks meer dan 128.000 bezoekers over de vloer. Het gaat daarbij om verenigingen, scholen en individuele sporters, maar ook studenten aan Campus Thomas More, gelegen naast het sportcomplex, maken regelmatig gebruik van de sportinfrastructuur.

In het complex staan trainingen en wedstrijden gepland van 31 sportverenigingen. Buiten aan de sporthal grenzen buitensportterreinen van Thomas More Hogeschool en naast de sporthal ligt een drukbezocht fietsknooppunt. De horecazaak, die bovendien een ruim en zonnig terras heeft, is dus de perfecte stopplaats tijdens een fietsritje of voor een drankje na het sporten.

Daarnaast zoekt de stad nog een uitbater voor de fitnesszaak. De fitnessruimte kwam er op vraag van Thomas More. De zaak is dan ook toegankelijk vanaf hun terreinen. Meer dan 6.000 studenten volgen les aan de campus en dit biedt heel wat mogelijkheden voor de toekomstige uitbater.

De stad voert de basisafwerking van beide ruimten uit met eigen budget. Dit omdat de vloer, elektriciteit, verlichting en verluchting.

De uiterste datum om een kandidatuur in te dienen is 14 april. Na die datum worden de kandidaturen beoordeeld en beslist het directiecomité van het AGB Sport Geel welke deelnemers doorgaan naar de dialoogrondes.

Ontdek alle info op www.geel.be/concessiesaxion