Nieuws Kempen Sportune bvba lanceert nieuwe divisie

Sportune bvba lanceert nieuwe divisie

Sportune bvba lanceert nieuwe divisie

brandwear_brusselsairlines2014Sportune bvba richtte een afzonderlijke divisie op: BrandWear. De nieuwe divisie komt er naar aanleiding van een sterkte groei.

De nieuwe afdeling wordt geleid door Ronald Cauwenberg uit Geel, sinds 2012 actief als sales manager van Sportune. Onder zijn leiding bedenkt én realiseert het BrandWear team sportkledij en ander geïntegreerde sports branding oplossingen op maat van merken en events. „Van een authentiek ‘limited edition’ wielershirt met eigen branding in een exclusieve verpakking, over een collectie innovatieve producten, tot en met een volledig sports marketing concept,” zo klinkt het.

BrandWear levert oplossingen op maat voor gerenommeerde merken zoals Brussels Airlines, Toerisme Vlaanderen en Duvel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer