Nieuws Kempen Stad Geel geeft De Halle opnieuw in concessie

Stad Geel geeft De Halle opnieuw in concessie

Stad Geel geeft De Halle opnieuw in concessie

GEEL – Het stadsbestuur is op zoek naar een ondernemer die als concessiehouder De Halle wil uitbaten. Dat is het voormalige cultuurcafé in het gebouw van het oude stadhuis op de Markt in Geel. Na twee geslaagde pop-ups in het gebouw vindt het stadsbestuur het weer tijd voor een langdurige uitbating.

De Halle in Geel heeft er enkele gesmaakte pop-up ervaringen opzitten. Van april tot september 2019 nam wereldbar La Buena Onda er tijdelijk zijn intrek . De evaluatie daarvan was positief, waarop het bestuur opnieuw voor een pop-up in De Halle koos. Dat werd pop-upwinterbar ’t Stadhuis, dat in november 2019 opende. Die zou normaal gezien eind februari sluiten, maar wordt nog verlengd wegens succes. Van het stadsbestuur mogen de uitbaters open blijven tot 16 april 2020, zodat ze nog een graantje kunnen meepikken van Palmenmarkt. Deze zomer openen de uitbaters van ’t Stadhuis opnieuw Bar Gul op Sint-Dimpna.

Na deze pop-ups geeft het stadsbestuur opnieuw de voorkeur aan een concessie voor De Halle. Het gaat om een contract van drie jaar, dat nog tweemaal met drie jaar verlengd kan worden.

Bezichtigingsmomenten

Geïnteresseerden kunnen het pand bezoeken tijdens de openingsuren van pop-upbar ’t Stadhuis, of tijdens een van de bezichtigingsmomenten waarop ook iemand van de dienst patrimonium aanwezig is om vragen te beantwoorden:

–  16/3/2020 tussen 14 en 15 uur

–  19/3/2020 tussen 11.30 en 12.30 uur.

Kandidatuur indienen

Offertes voor de concessie moeten ten laatste worden ingediend op 8 april 2020 bij het stadsbestuur. De offertes moeten op papier afgegeven worden in gesloten enveloppe bij de dienst patrimonium op het stadhuis of elektronisch via e-tendering. Voor meer informatie kun je terecht bij patrimonium@geel.be.

De jury die ook al de pop-ups beoordeelde, zal nu de kandidaten voor de nieuwe concessie beoordelen op basis van prijs en visie op de uitbating.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.