Nieuws Kempen Starter: Ambieauty verkoopt exclusieve armbanden

Starter: Ambieauty verkoopt exclusieve armbanden

Starter: Ambieauty verkoopt exclusieve armbanden

RIJKEVORSEL – Amper 20 is Amber De Keyser uit Rijkevorsel. Toch deinsde ze er niet voor terug om in volle coronacrisis haar evenementenbureau op pauze te zetten en een volledig andere richting in te slaan.

De voorbije jaren had Amber een eigen evenementenbureau. “Daarmee deed ik vooral bedrijfsevents. Zo mocht ik de Outlet Days van Switch, de Apple reseller, en een congres voor dierenartsen organiseren. Maar door de coronacrisis viel de evenementensector helemaal stil. Dat heeft me aan het denken gezet.”

Amber vond zichzelf opnieuw uit als Ambieauty. “Ik heb onlangs mijn webshop geopend. Daar verkoop ik dingen die ik zelf mooi vind en draag. Door gericht te zoeken heb ik Kinsley Armelle ontdekt, een Amerikaans merk dat qua stijl, missie en visie volledig aansluit bij wie ik ben. Ik ben nog maar de derde in Europa die deze exclusieve armbanden verkoopt en ben de officiële verdeler voor België en Nederland.”

Daarmee was Ambers ambitie nog niet gestild. “In oktober geef ik mijn eerste home party. De gastvrouw organiseert een leuke avond met vriendinnen, familie en collega’s, een beetje zoals de gekende Tupperwareavonden. In december leg ik mijn examen als nagelstyliste af, daarna wil ik graag thuis een studio openen. En ondertussen volg ik bij Syntra Mechelen de voltijdse dagopleiding tot schoonheidsspecialiste.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer