Nieuws Kempen Starter: Boutique Anne biedt dameskleding én hartelijke ontvangst

Starter: Boutique Anne biedt dameskleding én hartelijke ontvangst

Starter: Boutique Anne biedt dameskleding én hartelijke ontvangst

HERENTALS – Het was even spannend. Maar op zaterdag 29 augustus opent dan toch Boutique Anne, een nieuwe kledingwinkel voor vrouwen, in hartje Herentals. Zaakvoerster Anne Vos heeft even getwijfeld of ze wel met haar plannen zou doorzetten, doorheen alle corona-hindernissen. Maar nu is Boutique Anne toch een feit.

“Een jaar geleden ben ik met veel zin en enthousiasme beginnen bouwen aan mijn winkel”, vertelt Anne Vos. “Dat betekende eerst een oud handelspand ombouwen tot een moderne, stijlvolle kledingwinkel. Dan kwam het selecteren van de juiste kledingmerken en accessoires selecteren. En natuurlijk ook de logistiek, communicatie en alles wat erbij komt kijken. Dat op zich is al een uitdagende opdracht voor een mama van 2 opgroeiende tieners en de vrouw van een aannemer. Maar de passie voor mode is te sterk. En dus zouden we investeren in een droom: een toffe nieuwe modezaak uitbouwen in hartje Herentals.”

Twijfel

Toen kwam corona. Dat zette alles toch even op de helling. “In maart dachten we nog: de opening in september is nog ver weg, tegen dan is dit alles wel gepasseerd. Maar in juli sloeg de twijfel toe. Ook omdat de periode van de solden was verplaatst. Was het wel een goed idee om een winkel met een nieuwe collectie te openen terwijl anderen solden houden?”

Warm contact

Uiteindelijk besliste Anne Vos om toch door te zetten. Dit weekend gaat de nieuwe kledingzaak open.

“Ik hoop, zeker wanneer dat ook weer veilig is, in te zetten op het warme contact met de klanten en het samen zoeken naar de perfecte outfit. Klanten krijgen een glaasje. Ze kunnen rustig rondkijken en als ze dat wensen, geef ik ze persoonlijke begeleiding. Op afspraak kan je ook ’s avonds in de winkel terecht, achter gesloten deuren, eventueel met vriendinnen. Ook dat kan een plezierige manier van shoppen zijn.”

Boutique Anne is te vinden in de Sint-Waldetrudisstraat 128 in Herentals. Op zaterdag 29 augustus opent de nieuwe handelszaak zijn deuren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer