Nieuws Kempen Starter: De Liefste fleurt je kantoor op

Starter: De Liefste fleurt je kantoor op

Starter: De Liefste fleurt je kantoor op

MOL – Een bloemetje in je bedrijf, zonder dat je je hoeft te bekommeren over verzorging of verwelkte blaadjes. Dat biedt het nieuwe project ‘De Liefste’ van Stephanie Smans en Lieve Maerschalck. De Liefste biedt boeketten aan van zijdebloemen. Bedrijven kunnen ook een jaarformule nemen en zo ieder seizoen genieten van een nieuwe sfeer.

De Liefste is een passieproject van Lieve en Stephanie. Naast hun passie voor bloemen delen ze ook een passie voor ondernemen en genieten van mooie dingen. Het idee om boeketten aan te bieden van zijdebloemen rijpte al een tijdje in het hoofd van Stephanie. “Het idee is gegroeid bij het bezoeken van verschillende interieurbeurzen”, vertelt ze.  Telkens opnieuw werd ik verliefd op die levensechte bloemen,  maar de tijd ontbrak om het idee concreet te maken.  Tot corona kwam.  Nu hebben we dit project kunnen opzetten. De naam De Liefste komt van de eerste drie letters van Lieve en de eerste drie letters van Stephanie en het zijn de Fabulous Faux Flowers die ons verbinden.”

Jaarformule

Bedrijven kunnen bij De Liefste boeketten bestellen met zijdebloemen. Daarvoor zijn er verschillende formules. “Bestel een medium of large gebonden boeket voor je favoriete collega, klant of baas. Bestel een boeket met vaas om je kantoor, bureau of inkomhal een extra toets te geven. Met onze eenvoudige jaarformule kies je voor volledige ontzorging en kan je ieder seizoen genieten van een nieuwe sfeer.”

Beide dames hebben naast De Liefste nog al een onderneming. Lieve is zaakvoerster van Kafe Kodak in Mol en Stephanie Smans heeft met Spaces by Steph een bureau in interior design. Met De Liefste willen beide dames iedereen de kans geven om te genieten van bloemen zonder het gedoe.

Europa

Het initiatief is begin deze zomer gestart en lijkt aan te slaan.”De verkoop via de webshop en via de shop van Kafe Kodak loopt hard”, weet Stephanie. “Het feit dat klanten zich meerdere boeketten per seizoen aanschaffen, bewijst dat het werkt.  Klanten zijn oprecht gelukkig met wat we doen.  Je krijgt de lusten zonder de lasten.  Daarom wordt de website op dit moment vertaald naar het Frans en het Engels, zodat we kunnen leveren in de hele Europese Unie.  Verzending van de boeketten is trouwens gratis in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.”

Op 22 september lanceert De Liefste de collectie voor de herfst en winter.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.