Nieuws Kempen Starter: Hello maakt digitale overgang soepel

Starter: Hello maakt digitale overgang soepel

Starter: Hello maakt digitale overgang soepel

TURNHOUT – Vanuit een kantoor in de Turnhoutse Rubensstraat opereert het nieuwe IT-bedrijf Hello. Vennoten Koen Van Loon en Peter Batenburg willen met Hello andere bedrijven helpen bij hun digitale transformatie en dat doen op een manier die voor de eindgebruiker heel bevattelijk is.

Koen Van Loon en Peter Batenburg hebben allebei al heel wat ervaring opgebouwd in de IT-sector. Met hun nieuwe bedrijf Hello willen ze andere helpen om soepel de overgang te maken naar meer digitale toepassingen. “We richten ons op zaken als cloudworking en modern workplace diensten”, vertelt Koen Van Loon. “We helpen organisaties en bedrijven digitaliseren en maken hen zo klaar voor de toekomst. Zo leren we de medewerkers onder meer vergaderen en communiceren via videoconferenties en dergelijke meer.”

Het is ondertussen genoegzaam bekend dat de coronacrisis zaken als thuiswerk en digitaal vergaderen in een stroomversnelling heeft gebracht. De aandacht daarvoor bij bedrijven is nu heel actueel.

“Wat wij aanbieden, is ook change-management”, weet Koen Van Loon. “We begeleiden anderen in die transitie zodat technologie en eenvoud hand in hand gaan. We helpen iedereen, van bedrijven met een handvol medewerkers tot honderden personeelsleden. Die eenvoud zit ook in onze prijzenpolitiek. We hebben een helder prijzenmodel met een vaste prijs per gebruiker.”

Naast deze dienstverlening is Hello ook de Hello Community gestart, een online platform waar IT-professionals mekaar kunnen vinden. “Het is een vorm van co-working. We geloven meer in samenwerken, in kennis en opdrachten delen en mekaars kwaliteiten aanvullen dan elkaar doodconcurreren. IT-professionals kunnen dankzij onze community een netwerk uitbouwen en meer business genereren. Dit platform is uniek voor de Kempen.”

Het jonge bedrijf helpt en ontzorgt bedrijven ook op het vlak van het beheer en security in Microsoft 365.

www.hello.be

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer