Nieuws Kempen Starter: Intrastijl stelt jouw interieur samen zonder eindeloos shoppen

Starter: Intrastijl stelt jouw interieur samen zonder eindeloos shoppen

Starter: Intrastijl stelt jouw interieur samen zonder eindeloos shoppen

BEERSE – Vastgoedstyliste Saskia Van der Eycken (26) uit Beerse komt als eerste met een totaal oplossing om een samengesteld interieur door een styliste in huis te halen. Dankzij een nagelnieuwe webshop kan nu eender wie, eender wanneer een droominterieur in huis halen in enkele clicks.

“Laten we eerlijk zijn, in de huidige coronatijden klinkt het eindeloos afschuimen van interieurwinkels als een bezigheid die we liever vermijden”, zegt Saskia Van der Eycken. “Daarnaast vraagt het veel tijd en creativiteit om een mooi samengesteld interieur bij elkaar te zoeken. Of je nu net uit een relatie komt en op zoek bent naar een nieuwe uitzet, shopt voor je eerste interieur of je vaste plek op het platteland verruilt voor een trendy loft in het stadscentrum, een interieur heb je tegenwoordig niet meer voor het leven. Voor wie niet de tijd of de zin heeft om daar veel voor te schoppen, komen we met onze oplossing.”

Op de website van intrastijl kan je uit een reeks stijlen het genre kiezen dat jou het meest aanspreekt. Daarna moet je alleen nog de bestelling plaatsen. “Iedereen droomt van een gezellig en stijlvol interieur om tot rust te komen en te entertainen. Dankzij de lancering van onze webshop nemen we de stress weg van winkelen in drukke interieurwinkels, waar je moet kiezen uit een arsenaal aan opties. We willen dat iedereen kan genieten van een droominterieur zonder er slaap voor te hoeven laten of vrije tijd voor te moeten opofferen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.