Nieuws Kempen Starter : La Vie en Yo opent eerste pop-up

Starter : La Vie en Yo opent eerste pop-up

Starter : La Vie en Yo opent eerste pop-up

OLEN – Op zaterdag 7 maart vindt de opening plaats van de eerste pop-up winkel van La Vie en Yo. De Olense zaak bestond tot nu alleen online en tijdens homeparties, maar de zaakvoerders, moeder en dochter, willen nu ook hun concept in een winkel tonen.

La Vie en Yo is het verhaal van moeder Yo en dochter Jana met dezelfde passie voor mode en ondernemen. Een jaar geleden startten ze met hun online boetiek. Het duurde niet lang of het tweetal was met hun artikelen ook een vaste verschijning tijdens ladies nights en homeparties.

Nu openen ze hun eerste pop-up winkel, in de Pastoor Van Looystraat in Olen. “We zochten al langer een vaste locatie om ons concept te lanceren”, vertelt Jana Seyen. “Toen we een geschikt pand vonden in Olen, konden we deze kans niet laten liggen. Dit wordt op veel vlakken een experiment voor ons. In de pop-up store bieden we niet alleen dameskleding en -accessoires aan, maar ook een beperkte lijn herenkleding. We willen nu onderzoeken of dat allemaal aanslaat.”

Openingsweekend

Ook over de timing van de opening is nagedacht. De openingsdatum van 7 maart is exact een jaar nadat La Vie en Yo het levenslicht zag. En 8 maart is internationale vrouwendag. Dubbele reden dus voor een feestelijk openingsweekend. “Elke bezoeker krijgt een drankje aangeboden en er zal altijd iemand van ons twee in de winkel aanwezig zijn om de klanten te begroeten”, luidt het.

Seizoen

De pop-up zal in principe geopend zijn tot 26 april. “Voorlopig hebben we een contract afgesloten voor 2 maanden, daarna zien we wel.” Aldus Yo. Dochter Jana vult aan: “We hopen voortaan twee keer per jaar ons met een po-up formule te tonen, een keer voor zomercollectie en een keer voor de wintercollectie.”

Plannen om permanent een winkel open te houden, hebben de dames niet. Voor hen blijft dit een activiteit in bijberoep.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer