Nieuws Kempen Starter: Muziekcentrum Nicodemus geeft persoonlijke muzieklessen

Starter: Muziekcentrum Nicodemus geeft persoonlijke muzieklessen

Starter: Muziekcentrum Nicodemus geeft persoonlijke muzieklessen

HERENTALS/MECHELEN – Nicolaï Van den Bogaert start met muziekcentrum ‘Nicodemus’ in zowel Herentals als Mechelen. Jongeren, ouderen, beginners en gevorderden kunnen er allemaal terecht voor onder andere lessen notenleer en harmonieleer, of om een instrument te leren bespelen.

Nicolaï Van den Bogaert is een professioneel pianist met ook 14 jaar ervaring als lesgever. Nu zet hij zijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer. Hij zal met zijn muziekcentrum lessen aanbieden in zowel Herentals als Mechelen. Vijf jaar geleden verhuisde Nicolaï van Mechelen naar Herentals.

Het was geen evidente keuze om een eigen muziekschool op te richten, maar het bleek wel dat er veel vraag is naar privé lessen. Nicolaï doceert zelf alle theoretische vakken en piano. Voor de andere instrumenten werkt hij samen met ervaren leerkrachten. Nicodemus hanteert een andere aanpak dan de officiële opleidingen. “Onze lessen duren langer, zijn meestal individueel en wij passen ons aan aan de agenda van onze leerlingen”, vertelt Nicolaï. “De lessen notenleer zullen we kunnen combineren met de instrumentles. Zo wordt dat minder saai. Muziek moet wat mij betreft vooral leuk en motiverend zijn.”

Op 16 september is er de eerste schooldag bij Nicodemus. Hij start met 36 cursussen voor 28 leerlingen en er is nog plaats om leerlingen erbij te nemen. De lessen vinden zowel overdag als ’s avonds plaats.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer