Nieuws Kempen Starter van de week: Bart doopt nieuwe cateringzaak Thuisfeesten Turnhout

Starter van de week: Bart doopt nieuwe cateringzaak Thuisfeesten Turnhout

Starter van de week: Bart doopt nieuwe cateringzaak Thuisfeesten Turnhout

thuisfeesten turnhoutBart Melis (46) is werkzaam in de evenementensector en koken is zijn hobby en zijn passie. Meer dan 10 jaar doet hij dat al op feestjes van vrienden en familie. “Maar de vraag werd steeds groter zodat ik nu besloten heb om daarmee te starten als eenmanszaak in bijberoep,” vertelt de Turnhoutenaar.

Onder de firmanaam Thuisfeesten Turnhout biedt hij sinds begin mei zijn diensten aan voor communie- en lentefeesten, recepties, huwelijkspartijen en andere feestelijke bijeenkomsten, ook van bedrijven. “Mijn specialiteiten zijn ontbijtbuffetten en in het verlengde daarvan brunches, dessertenbuffetten en frozen yoghurt”, somt hij op. Zoals zijn merknaam laat uitschijnen, beschouwt hij Turnhout en omgeving als zijn werkgebied.

De voorbije week organiseerde hij een fotoshoot met een professionele fotograaf en op 1 juni moet zijn website online gaan. “Voor de communiefeesten is het dit jaar te laat, maar ik probeer nog de zomer- en buurtfeesten mee te pikken”, vertelt hij. Voor de frozen yoghurt heb ik een stand laten maken en daarmee trek ik deze zomer naar braderijen en avondmarkten.” Zijn frozen yoghurt maakt hij zelf, inclusief de toppings, zo ook een groot deel van de desserten. “Voor de ontbijten doe ik een beroep op een ambachtelijke bakker”, legt de startende ondernemer uit.

Voorlopig wil Bart Melis de cateringzaak combineren met zijn huidige job. “Als het echt goed draait, bestaat de kans dat ik volledig zelfstandig word”, klinkt het nog.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer