Nieuws Kempen Starter van de Week: Blommes van Kato en Jitte

Starter van de Week: Blommes van Kato en Jitte

Starter van de Week: Blommes van Kato en Jitte

Droogbloemen zijn momenteel heel trending. Maar toen Kato Martens en Jitte Nijs op zoek gingen naar een betaalbaar en origineel cadeau, misten ze een schakel in het aanbod. Ze besloten om zelf een de slag te gaan, en startten met Blommes. In hun webshop kan je terecht voor presentjes voor allerlei gelegenheden met in de hoofdrol: droogbloemen.

“Droogbloemen zijn momenteel heel hip: het is duurzaam en ze blijven lang goed. Ik geef zelf al eens graag een bloemetje. Als je een raambezoekje brengt met verse bloemen, dan is het zonde als je voor een gesloten deur staat”, vertelt Kato.

Kato Martens wilde een leuke attentie met droogbloemen kopen voor haar schoonouders, maar vond niet direct wat ze zocht. Dus kocht ze een doos vol droogbloemen en ging ze aan de slag. “En zo ontdekte ik hoe leuk het eigenlijk is. Toen ik Jitte – de meter van één van mijn kindjes – er over vertelde, was ze direct enthousiast. Ze is ook creatief en zit vol leuke ideetjes.” Dat Kato financieel consultant is, hielp mee in de beslissing om met een onderneming te starten. “Ik kende inderdaad de kneepjes van het vak, en voor Jitte – die bij CAW werkt – is dit wel een geruststelling.” Intussen is het duo samen actief in de kelder van Jitte en op het wereldwijde web.

Naast droogbloemen zijn er ook geschenkmanden met persoonlijke of grappige toets in het aanbod van Blommes. “We volgen de kalender: voor vaderdag maakten we bijvoorbeeld barbecue-emmers met zelfgemaakte aanmaakblokjes en een leuke tekst. Ook voor secretaressedag en moederdag hebben we speciale attenties.  We kiezen ervoor om seizoensgebonden te werken: in de lente met frisse kleuren, in de herfst meer warme tinten. Nu maken we ook  lantaarns met droogbloemen, of glazen stolpen.”

 

 • Stuur ons alvast een foto van jezelf en/of je bedrijf (max. 4000x4000px)
  Zet bestanden hier neer of

  Reageer op dit bericht

  Gerelateerde berichten

  Oud-Turnhout
  Oud-Turnhout

  Zeg het eens met een boeketje glas

  Noor Springael is een gepassioneerde Kempische ambachtsvrouw en het creatieve brein achter het glaskunstmerk GLAS & GLAS uit Oud-Turnhout. Na… Lees meer

  Veel gelezen in deze regio

  Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

  Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

  Turnhout
  Turnhout

  Zesde overname voor SwimmingMonkey

  SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer