Nieuws Kempen Starter van de week: Iris helpt je van je winterkilo’s af

Starter van de week: Iris helpt je van je winterkilo’s af

Starter van de week: Iris helpt je van je winterkilo’s af

iris geversDe Herentalsstraat in Turnhout telt sinds begin dit jaar de dieetzaak W8Control. Wie de naam ontcijfert, komt uit bij ‘gewichtscontrole’. En dat is precies wat de 30-jarige Iris Gevers voor ogen heeft: haar klanten begeleiden in gewichtverlies, zowel met een proteïnedieet als met gezonde voeding.

“Ik heb 6 jaar gewerkt bij een gelijkaardige zaak en zet nu de stap naar een eigen”, vertelt ze. “In de Herentalsstraat vond ik het geschikte pand. Het is een pop-up voor maximum 8 maanden. Daartegen zal de praktijk in mijn nieuwbouwwoning klaar zijn.”

Persoonlijk schema
“Ik onderscheid mij van andere afslankinstituten door het maken van een persoonlijk schema. Meestal worden hiervoor standaardschema’s gebruikt, maar ik pas het schema aan de persoon aan. Sommigen zijn het best geholpen bij een heel streng dieet. Past dit niet bij je levensstijl, dan kunnen we een minder streng eetschema voorschrijven of werken met gezonde voeding. Ik help niet enkel bij het afvallen maar ga na het dieet ook mee op zoek naar een gezond eetpatroon waardoor ze achteraf makkelijk op gewicht kunnen blijven.”

“Bij elke consultatie wordt de klant gewogen en bespreken we het verloop van de volgende week. Elke week opnieuw geef ik tips, eetschema’s en een motiverend woord zodat de klant positief kan uitkijken naar een volgende weging. Mensen die willen afslanken, hebben deze stok achter de deur nodig, zo is mijn ervaring.”

Iris Gevers heeft klanten tussen 10 en 73, maar de meesten situeren zich tussen 30 en 40 jaar.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer