Nieuws Kempen Starter van de week: Isomooi, wanneer piepschuim ook leuk mag zijn

Starter van de week: Isomooi, wanneer piepschuim ook leuk mag zijn

Starter van de week: Isomooi, wanneer piepschuim ook leuk mag zijn

isomooiMet piepschuim kan je meer doen dan isoleren. Dat bewijzen Nathalie Carmans, Kris Thys en Timmy Aerts, die begin deze maand de bvba Isomooi opstartten. Ze bieden daarmee allerlei decoratie in piepschuim aan, in eerste instantie via hun webshop.

In het bedrijfsleven wordt piepschuim (polystyreen, tempex, isomo) vooral gebruikt om spullen veilig te verpakken. Isomooi gaat daarin een stap verder. “We maken leuke toepassingen in piepschuim”, vertelt Nathalie Carmans, die optreedt als het uithangbord van de firma. “Bijvoorbeeld voor de kinderkamer, beursstanden maar ook het bedrijfslogo. We zijn een van de eersten in België die ons specialiseren in deze toepassingen in piepschuim. De productie doen we zelf in Meerhout.”

Ideeën in overvloed
Aan ideeën geen gebrek bij de startende ondernemers. “Handelaars kunnen tijdens de solden de letters op hun etalage kleven en zo zorgen voor een 3D-effect. Nadien kunnen ze die makkelijk weer verwijderen. Nog een leuke toepassing: het maken van bloemen in piepschuim en in trendy kleuren om op het strand te verkopen in de plaats van in crêpepapier. We hebben het allemaal”, aldus een enthousiaste Carmans. Ze willen een breed publiek aanspreken dat originaliteit op prijs stelt. “Piepschuim is goedkoper dan veel andere zaken”, benadrukken ze. Het bedrijfje produceert ook werkstukken op maat en dat kan tot 2 meter uit 1 stuk.

Hier vind je nog meer recent gestarte ondernemingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer