Nieuws Kempen Starter van de week: Lise Luyten richt voortaan voltijds interieurs in

Starter van de week: Lise Luyten richt voortaan voltijds interieurs in

Starter van de week: Lise Luyten richt voortaan voltijds interieurs in

BEERSE – Het aantal aanvragen werd te groot om het in bijberoep vol te houden. En dus is Lise Luyten uit Beerse sinds twee maanden onder eigen naam interieurarchitect in hoofdberoep. 

Lise studeerde interieurarchitectuur aan de Universiteit Antwerpen. “Ik heb voor verschillende bedrijven in loondienst gewerkt, onder andere voor een firma die veranda’s bouwt”, vertelt ze. “Maar ik kreeg steeds meer aanvragen voor mijn eigen activiteiten in bijberoep. Bovendien kan ik daar mijn creativiteit en passie helemaal in kwijt. Het was dan ook geen moeilijke beslissing om de stap te zetten naar 100% zelfstandige.”

Van nieuwbouwwoningen tot totaalrenovaties en van particulieren tot professionelen, Lise gaat elke uitdaging aan. “Zolang het maar over het interieur en de aankleding van een gebouw gaat. Voor mij gaat een goed ontwerp gepaard met een evenwichtige balans tussen de materialen, de functionaliteit en de ruimte zelf. Aan de hand van de aanwijzingen en wensen van de klant maak ik een gepast stijlvol en tijdloos ontwerp.”

Naast het tekenen van de plannen staat Lise ook in voor de coördinatie van de werken. “Ik stel de aannemers, die ik ondertussen goed ken en vertrouw, aan. Dat zijn vaak Kempense bedrijven. Zo werk ik graag samen met Keukens Raeymaekers, die net als ik gevestigd zijn in Beerse.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer