Nieuws Kempen Starter van de week: passies leiden naar eigen project

Starter van de week: passies leiden naar eigen project

Starter van de week: passies leiden naar eigen project

Constantia de Gier (51) werkte 28 jaar in loondienst: in de diamantsector, als makelaar, in sales. Begin dit jaar zette ze de stap naar een eigen zaak waarmee ze haar passies vertaalt naar een eigen project. Vooral de hulpverlening rond narcisme springt daarbij in het oog.

“Ik heb 6 jaar in een relatie gezeten met een narcist”, getuigt ze. “Hij was heel manipulatief, maakte me emotioneel afhankelijk. Een narcist zoekt zich een weg naar bekendheid terwijl hij diep in zich heel onzeker is. Vooral door zelfstudie ben ik me gaan verdiepen in het onderwerp. Vanuit mijn eigen ervaring en de kennis die ik intussen heb opgebouwd, ook uit het buitenland, wil ik anderen helpen. Slachtoffers van een narcist welteverstaan. Narcisten zelf niet want ze hebben geen zelfinzicht en zijn niet te helpen. Slachtoffers voelen zich gehoord, ik kan hen helpen helen. Een belangrijke stap hierin is van jezelf te leren houden, zelfliefde.” Ze begon te publiceren over het onderwerp en startte er een website over.

Coaching
Naast het luik narcisme biedt ze ook sales en mentale coaching aan. Hiervoor put ze kennis uit haar eigen ervaring. Op het vlak van sales verzorgt ze op maat gerichte verkooptraingen waaronder prospectievoorbereiding, afspraken vastleggen, opvolging en afsluiting. Bij mentale coaching reikt ze tools aan om dromen te verwezenlijken waarbij ze gebruik maakt van aantrekkingskracht. Een laatste luik binnen haar bedrijfje situeert zich op het vlak van copywriting.

“Ik wou dit al heel lang maar twijfelde aan mezelf”, vertelt Constantia de Gier, die lange tijd in Mol woonde maar recent verhuisde naar Oost-Vlaanderen. “Ik heb een mentale transformatie doorgemaakt en nu toch de stap gezet. Mijn passie ligt erin en dat is veelbetekenend.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.