Nieuws Kempen Starter van de week: Stress? Bel de bedrijfsmasseur

Starter van de week: Stress? Bel de bedrijfsmasseur

Starter van de week: Stress? Bel de bedrijfsmasseur

stoelmassage_7Met haar bedrijfje Aequivalere – Latijn voor ‘evenwicht’ – brengt Leen Van den Eynde uit Geel rust in ondernemingen. Ze is begin dit jaar een zelfstandige activiteit opgestart waarmee ze bedrijfsmassages en workshops aanbiedt. “Ik kom met mijn massagestoel naar het bedrijf en breng de werknemers een ontspannende massage ”, vertelt ze.

Een aantal bedrijven deed al een beroep op haar diensten. “Ik werd uitgenodigd op een event van Van Gansenwinkel in De Vesten”, vertelt ze. “Daar werd een aantal aanwezigen uitgeloot voor een massage.” Een ander voorbeeld is een vertaalbureau in Antwerpen dat zijn medewerkers verpozing aanbood. “Er worden telkens goede afspraken met het bedrijf gemaakt en een timing opgesteld zodat de taken van mensen die even van hun bureau weg zijn, tijdelijk worden overgenomen.”

Helemaal ontspannen
Een sessie duurt 15 tot 20 minuten en omvat een massage van de rug, nek, schouder, armen en handen. Masseren gebeurt met kleding aan. “Na afloop zijn de werknemers weer helemaal ontspannen om er weer volop tegenaan te gaan”, belooft Van den Eynde.

Waar ze van droomt? “Een keten met salons in elke Vlaamse stad waar je een massage kunt ondergaan en aan yoga doen met dan vooraan een lounge om iets te drinken. Naar het voorbeeld van Kreatos. Zij hebben het begrip naar de kapper gaan ook grondig veranderd.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer