Nieuws Kempen Starters in muzieksector op inspiratie bij Galaxy Studios

Starters in muzieksector op inspiratie bij Galaxy Studios

Starters in muzieksector op inspiratie bij Galaxy Studios

affiche Manage your grooveBinnen het project ‘Starters CreativeXchange’ organiseert Voka op 12 november een event voor starters in de muzieksector. Zij worden uitgenodigd bij Galaxy Studios in Mol om zich te laten inspireren en motiveren door enkele topsprekers.

“We hebben enkele topsprekers uit de sector”, glundert Carolien Jans van Voka. “Gunther Broucke van Brussels Philharmonic die eerder een Oscar wonnen voor de soundtrack van The Artist, Wilfried Van Baelen van Galaxy Studios en Hilke Ros van Amatorski. Daarnaast hebben we nog een panelgesprek met vijf jonge ondernemers uit de muzieksector die zich op een innovatieve en creatieve manier in de markt positioneren. De sprekers zullen niet enkel hun eigen inspirerende verhaal brengen, maar ook hun visie op de muziekindustrie.”

Het “Manage your Groove’ event is gratis. Alle informatie en inschrijven via deze link: www.voka.be/groove.

Voka Kempen werkt voor dit project samen met Voka Antwerpen en Voka Mechelen, maar ook deelnemers uit andere regio’s zijn meer dan welkom.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer