Nieuws Kempen Stem voor B-token als beloftevolle KMO 2014-2015

Stem voor B-token als beloftevolle KMO 2014-2015

Stem voor B-token als beloftevolle KMO 2014-2015

KMO laureaat 2014Op 21 november wordt in Be-Lounge in Willebroek bekend gemaakt wie de komende twee jaar de titel van KMO-laureaat 2014-2015 mag dragen en wie Beloftevolle KMO 2014-2015 wordt. De afgelopen maanden waren er in de diverse Vlaamse provincies al regionale verkiezingen. De winnaar van elke provincie dingt op 21 november mee naar de hoofdprijs. Voor onze contreien is b-token (Retie) nog in de running. U kunt stemmen voor de kandidaat van uw keuze.

Voor de titel van KMO-laureaat komen de volgende bedrijven in aanmerking: Lambo Laboratoria uit Wijnegem (Antwerpen), Fruit Vanhellemont uit Meensel-Kiezegem (Vlaams-Brabant en Brussel), tegelbedrijf Impermo uit Sint-Truiden (Limburg), Bekina uit Kluisbergen, gespecialiseerd in PU-laarzen (Oost-Vlaanderen) en Belberry Preserves uit Kortrijk, fabrikant van ambachtelijke producten van confituur tot fruitsiropen (West-Vlaanderen).

Deze vijf bedrijven dingen mee naar de prijs van Beloftevolle KMO: b-token uit Retie (Antwerpen), NNOF uit Vilvoorde (Vlaams-Brabant en Brussel), Fruitsnacks uit Wijer-Nieuwerkerken (Limburg), Chili Publish met software voor de grafische industrie uit Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen) en het netwerk van landmeters-experten Meet Het (West-Vlaanderen).

Deze prijzen worden toegekend door Unizo.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer