Nieuws Kempen Sterkens Security na 20 jaar naar Beerse

Sterkens Security na 20 jaar naar Beerse

Sterkens Security na 20 jaar naar Beerse

Begin volgend jaar begint Sterkens Security, nu nog gevestigd in Oostmalle, aan een nieuwbouw op de bedrijvenzone Beerse-Zuid. De specialist in alarmsystemen en branddetectie investeert 2,5 miljoen euro.

Sterkens Security werd 35 jaar geleden gesticht door de ouders van huidig zaakvoerder Roel Sterkens. “In Rijkevorsel zijn we destijds met 5 mensen begonnen, ondertussen zitten we aan 30”, vertelt hij. “Onze huidige locatie in Oostmalle, waar we bijna 20 jaar zitten, hebben we 10 jaar geleden nog uitgebreid. Maar we zitten er nu vast en we blijven enorm groeien. Daarom hebben we een terrein van 5000 vierkante meter gekocht in Beerse.”

10 keer zo groot
Begin volgend jaar gaat de spade de grond, Sterkens Security hoopt begin 2020 te verhuizen. “In een gebouw dat meer dan 10 keer zo groot is als het huidige kunnen we er terug 20 jaar tegen. We gaan terug ruimte op overschot hebben om onder meer te innoveren en trainingen te geven.”

Sterkens Security biedt niet alleen alarminstallaties maar ook toegangscontrolesystemen en branddetectie aan. “Afgelopen zomer hebben we nog sterke beveilingsoplossingen geïnstalleerd in verschillende centra van Sportoase, onder meer in Hoogstraten. Voortaan kan alles van op 1 platform worden beheerd. Tegelijk werkten we aan kantoorgebouw The Beacon in Antwerpen. Dankzij de verbinding met de cloud kunnen onze klanten snel, eenvoudig en vanop afstand hun complete beveilingssysteem beheren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer