Nieuws Kempen Stevag vaart een nieuwe koers vanuit een nieuw kantoor

Stevag vaart een nieuwe koers vanuit een nieuw kantoor

Stevag vaart een nieuwe koers vanuit een nieuw kantoor

stevagStevag NV, producent van ramen, deuren en veranda’s in aluminium en pvc, is naar een nieuwe locatie aan het afrittencomplex Geel-Oost verhuisd. Daar opende het bedrijf een nieuwe showroom met daarboven kantoorruimtes. “We willen ons sterker focussen op aannemers en particulieren”, zegt algemeen directeur Patrick De Visscher.

Stevag was gevestigd aan Winkelomheide in Geel, maar schuift nu een kilometer op naar de Steenweg op Meerhout in Eindhout. Daar neemt het bedrijf zijn intrek in de vroegere gebouwen van Structabo. “De ligging is supercommercieel, vlak bij de afrit van de E313”, vertelt Patrick De Visscher.

Nieuwe fabriek
De algemeen directeur werd een half jaar geleden aan boord gehaald om Stevag een nieuwe koers te laten varen. “De omzet is al gegroeid, maar we focussen met onze nieuwe vestiging nog meer op particulieren en aannemers. We maakten al veranda’s, maar dat was miniem. Voortaan willen we ons daar sterk op gaan toeleggen. Nu al hebben we een fabriek voor hightech pvc. Tegen eind volgend jaar komt er een nieuwe bij van 1000 m2 voor aluminium.”

Bij Stevag werken 18 mensen, waarvan 9 in de productie. Het bedrijf heeft voortaan een eigen plaatsingsdienst en een eigen naservice, die 24/24 uur en 7/7 dagen beschikbaar is.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer