Nieuws Kempen Story Publishers en Brepols Publishers starten met online webinars en boekpresentaties

Story Publishers en Brepols Publishers starten met online webinars en boekpresentaties

Story Publishers en Brepols Publishers starten met online webinars en boekpresentaties

TURNHOUT/GENT – De juridische uitgeverij Story Publishers, een onderdeel van Brepols Publishers in Turnhout, lanceert op dinsdag 23 juni zijn eerste online seminarie. Het is de bedoeling dat er nog volgen, omdat ze voor deelnemers een tijdwinst inhouden. Brepols zal de infrastructuur ook inzetten voor online boekpresentaties en webinars.

23 juni 2020 is de datum waarop Story Publishers zijn eerste online seminarie voor juristen organiseert. Het heeft als thema “Prangende arbeidsrechtelijke vragen in het Covid-tijdperk”. Twee dagen later volgt al een webinar over “E-Mediation en E-Negotiation”. Na het exposé van de spreker volgt steeds een interactieve vragensessie. Het webinar blijft nadien nog ter beschikking via de website van Story Publishers. Webinars stonden al geruime tijd op de agenda van Story, maar de coronacrisis heeft de realisatie nu versneld. Story Publishers wil dergelijke webinars aanbieden omdat ze voor juristen een behoorlijke tijdswinst betekenen. Voor Story Publishers vergroot het geografisch bereik van de trainingen. De opnames worden zowel georganiseerd in het kantoor van de spreker, bij Story Publishers in Gent als bij Brepols Publishers in Turnhout. De academische uitgeverij Brepols, waar Story Publishers deel van uitmaakt, zal de infrastructuur ook inzetten voor online boekpresentaties en webinars.

Wie een webinar wil volgen, kan dat via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.