Studiebureau Willems Nick Willems van Studiebureau Willems

Studiebureau Willems kent succesvolle start

Zes maanden na de opstart zit Studiebureau Willems aan meer dan 100 projecten en 150 gemaakte offertes. Oprichter Nick Willems bedient zowel particulieren als bouwprofessionals en staat hen bij op het gebied van stabiliteit in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Nick Willems heeft jarenlange ervaring als bouwkundig ingenieur en mede-eigenaar van een studiebureau, maar wilde toch zijn eigen visie 100 procent kunnen uitwerken. Daarom richtte hij Studiebureau Willems op.

“Mijn naam is gekend in het wereldje en mensen vinden hun weg automatisch naar Studiebureau Willems”, analyseert Nick Willems zijn succesvolle opstart. “Ik vind het ook leuk dat ik nu het volledige proces terug in eigen handen kan nemen van begin tot einde.”

Studiebureau Willems helpt particulieren en bedrijven met stabiliteitsstudies en -advies. “De meeste klanten zijn bedrijven, maar ook particulieren komen hier aankloppen voor advies. Klanten kunnen bij mij terecht voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Dit zowel voor traditionele projecten, houtbouw en staalstructuren.”