Nieuws Kempen Succesrijk netwerken brengt ondernemers samen

Succesrijk netwerken brengt ondernemers samen

Succesrijk netwerken brengt ondernemers samen

SCHELLE/PUURS – Dinsdagavond vond in San Marco Village in Schelle een van de grootste netwerkevent uit onze provincie plaats. ‘Succesrijk Netwerken’ is een initiatief van A12 Business Club, BNI, BC Beerschot, Open Coffee en San Marco Village. Een 500-tal bedrijfsleiders nam deel aan dit evenement.

De keynote speech werd gegeven door Sven Nys. Naast een overzicht van zijn lange carrière schonk hij ook extra aandacht aan die factoren die belangrijk en vooral motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van nieuwe uitdagingen.

Carrièreprijs voor Guido Peleman

Daarnaast werd ook de Carrièreprijs 2020 uitgereikt aan Guido Peleman, ceo van Peleman uit Puurs, bekend om zijn Unibind-bindproducten, digitale printkwaliteit en Vpaper.

Onze fotograaf was erbij om u hier te laten meegenieten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer